Op deze pagina vindt je de hamsters die op het moment bij ons in de opvang wonen (gezellig bij ons in huis), ook deze diertjes worden af en toe naar de opvang gebracht i.v.m. persoonlijke redenen. 
Maar daarom zijn ze natuurlijk niet minder leuk!

Hamsters zijn van zichzelf solitaire dieren, dit betekend dat ze dus alleen wonen! Hou er ook rekening mee dat hamsters vooral 's nachts en in de schemering actief zijn en dus overdag veel slapen. Ze willen vaak niet wakker gemaakt worden of dit moet je al rustig en voorzichtig doen, je kan hamstertjes in ieder geval wel heel erg tam krijgen!

Wat wij als opvang erg belangrijk vinden is huisvesting.
Dit betekend dat zelfs deze kleine beestjes genoeg ruimte en recreatie te doen is om verveling tegen te gaan.


Jeanine
Leeftijden: 1,5 jaar
Ras: Russische dwerghamster
Geslachten: Dame
Drinken uit: Fles
Groente gewend: Ja
Type brok: Beaphar care +
In opvang vanaf: 10-03-2023

Knappe Jeanine is bij mij in de opvang gekomen doordat de baasjes er te weinig tijd voor hebben. Ze was eigenlijk van de zoon maar die is gaan studeren. Maar het was duidelijk te merken dat ze veel met jeanine bezig zijn geweest en ze haar ook met pijn in het hart hebben afgestaan. Ze hebben haar vanaf jongs af aan gehad tot nu. Ze is dan al 1,5 jaar maar daar merk je niks van! Ze gaat als een speer door haar kooi, houdt van klimmen en ze heeft veel plezier aan haar loopwiel. Ook houdt ze enorm van witlof en de snoepjes van Flamingo (stick mix) en zit hier dan ook iedere avond op te wachten. Verder is ze superlief en tam en komt dan ook graag bij je op je hand zitten.