Op deze pagina vindt je de hamsters die op het moment bij ons in de opvang wonen (gezellig bij ons in huis), ook deze diertjes worden af en toe naar de opvang gebracht i.v.m. persoonlijke redenen. 
Maar daarom zijn ze natuurlijk niet minder leuk!

Hamsters zijn van zichzelf solitaire dieren, dit betekend dat ze dus alleen wonen! Hou er ook rekening mee dat hamsters vooral 's nachts en in de schemering actief zijn en dus overdag veel slapen. Ze willen vaak niet wakker gemaakt worden of dit moet je al rustig en voorzichtig doen, je kan hamstertjes in ieder geval wel heel erg tam krijgen!

Wat wij als opvang erg belangrijk vinden is huisvesting.
Dit betekend dat zelfs deze kleine beestjes genoeg ruimte en recreatie te doen is om verveling tegen te gaan.


Punker
Leeftijd: 9 maanden
Ras: Dwerghamster
Geslacht: Vrouwtje
Drinkt uit: Fles
Groente gewend: Beetje
Type brok: Gemengde brok
In opvang vanaf: 04-01-2023

Punker is in de opvang gekomen omdat de eigenaren een puppy gaan aanschaffen en dus geen tijd meer voor haar hebben helaas.
Ze hebben haar in April 2022 gekocht bij een winkel, toen was ze nog een baby maar helaas hebben ze haar nooit echt tam gekregen. Punker is wel een hele leuke hamster om naar te kijken want ze is echt heel erg actief en super nieuwschierig! Je maakt haar echt blij met alles en ze gaat dan ook meteen op onderzoek uit. Ik denk zelf dat ze wel tam te krijgen is maar daar is wat tijd en geduld voor nodig.