Op deze pagina vindt je alle koppels of groepen in de opvang die gewend zijn om buiten te wonen.
We houden hier nu extra rekening mee i.v.m. het temperatuurverschil.

De konijnen die je hieronder allemaal ziet zitten al een lange(re) tijd samen, superhandig! Zo weet je zeker dat ze goede vriendjes zijn en hoef je dus niet meer te koppelen. Perfect voor als je zelf een koppeltje wilt adopteren.

Als je een groepje wilt maken met konijnen van onze opvang of die van jezelf (erbij) wil ik je daar graag mee helpen door middel van een koppeling. Neem hierover contact met me op om te kijken wat mogelijk is.


Pierre & Moïs
Leeftijd: 01-2017 & 01-2017
Ras: Hollander wit/bruin & japanner bruin/zwart
Geslacht: Gecastreerde ram & voedster
Gewichten: KG
Drinkt uit: Bak & fles
Groente gewend: Ja
Type brok: Gemengde brok
Reden afstand: Te weinig tijd i.v.m. werk
In opvang vanaf: 24-02-2024

Dit zijn Pierre & Mois, een superleuk en knap koppeltje dat al hun hele leven samen woont! Deze 2 lieverds zijn voor mij geen onbekenden want ze komen al een aantal jaren over de vloer als logeetjes! Het is altijd gezellig als hun er zijn want deze 2 zijn hartstikke lief, nieuwschierig en tam. Helaas hebben de baasjes nu de keuze moeten maken om opzoek te gaan naar een nieuw huisje d.m.v. promoties op het werk hebben ze te weinig tijd voor ze waardoor ze niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Ze hebben altijd in een dubbele binnen kooi gewoond met een ren eraan vast, hier konden ze lekker in rondrennen en de wereld ontdekken want daar zijn deze 2 erg goed in! Alles is interessant en leuk, alsof je 2 kleine kinds in huis hebt maar dan met minder rotzooi, haha! Want ze zijn beide super zindelijk en doen al hun behoeftes op een wc. Verder zijn ze makkelijk met eten, doen ze alles voor eten en ze vinden het superleuk om met dingen te kunnen gooien zoals balletjes en stokjes.


Ziggy & Flufje
Leeftijden: 2020 & 2020
Ras: Leeuwenkop blauw & leeuwenkop blauw/wit
Geslachten: gecastreerde ram & voedster
Gewichten:
Drinken uit: Fles & Bak
Groente gewend: Ja
Type brok: Selective
Reden afstand: Scheiding
In opvang vanaf: 27-03-2024

Deze 2 knapperds zijn samen opzoek naar een huisje waar ze heerlijk hun dag kunnen besteden aan chillen, snuffelen, rennen, spelen & ontdekken! Helaas waren de baasjes genoodzaakt door een scheiding afstand te doen van Flufje & Ziggy. Ze zitten al 3 jaar samen en zijn elkaars beste maatjes, waar de een gaat, gaat de ander! En nee, ze zijn geen broer en zus! Ze lijken enorm op elkaar maar ze komen beide van 2 andere adressen en hierna hebben de eigenaren ze zelf gekoppeld wat enorm goed is gegaan. Ze wonen nu al zeker 3 jaar buiten in een grote ren van 4 x 3 meter met een nachthok waar ze lekker hun eigen ding kunnen doen. Ze zijn zindelijk & beide ontzettend nieuwschierig en erg lief! Ze zijn kleine kindjes gewend en voor wat lekkers komen ze graag bij je kijken.


Bibi & Pluisje
Leeftijden: 06-2021 & 03-2019
Ras: NHD isabella & NHD wit/bruin
Geslachten: gecastreerde ram & voedster
Gewichten:
Drinken uit: Bak
Groente gewend: Ja
Brok: Grain Free Aveve
Reden afstand: Te weinig ruimte
In opvang vanaf: 06-04-2024

Met ontzettend veel verdriet & pijn in het hart hebben de baasjes van Bibi & Pluisje afstand van ze gedaan. Helaas lopen situaties niet zoals je zelf wilt en moeten er moeilijke keuzes gemaakt worden... De baasjes van deze 2 knapperds zijn moeten verhuizen waar ze niet genoeg plek & mogelijkheden hebben om ze lekker de ruimte te geven die ze verdienen. Hierdoor hebben ze de laatste tijd veel in hun hok gezeten en kwamen ze er nog vrij weinig uit, terwijl ze het heerlijk vinden om lekker rond te kunnen crossen en hun ding te doen. Wat moet je weten over Bibi & Pluisje?
Pluisje is de knappe heer van het stel, hij is ontzettend lief, tam, rustig & nieuwschierig. Hij vindt alles wel prima en laat zich niet gek maken. Bibi daarentegen is een echte dame en nog een stuk jonger waardoor ze wat onwennig is, ze is soms wat zenuwachtig en moet wat meer aan mensen & situaties wennen. Gelukkig vindt ze veel steun bij Pluisje en daardoor is het een enorm lief stel! Ze zijn kinderen gewend en komen graag bij je kijken, ze doen graag hun eigen ding maar voor een snack doen ze alles! Ik hoop dan ook dat we een leuk huisje met lekker veel ruimte gaan vinden voor deze 2 lieverds!