Alle beetjes helpen...

Vaak krijg ik de vraag "hoe" ik het allemaal doe...
Het klopt dat het vaak lastig is om als opvang rond te kunnen komen en alles te kunnen blijven betalen, zeker nu alles zoveel duurder is geworden...
De kosten die wij maken gaat vooral om: Dierenartskosten, brokken, hooi & bodembedekking. Dan heb ik het nog niet over de extra's die ik de beestjes graag in de opvang wil geven zoals: Dagelijkse groente, kruiden (af en toe) snoepjes en nieuwe spullen omdat soms dingen door verbruik vervangen moeten worden. Om deze reden vragen we dan ook afstand en adoptiekosten zodat we wel rond kunnen komen en iedereen de zorg kunnen geven die ze nodig hebben. Maar vaak is het allemaal vrij krap en merk ik dat we soms dingen moeten "laten" of even goed moeten sparen.

Als je graag wilt helpen

Maar alle kleine beetjes helpen! Daarom heb ik speciaal deze pagina aangemaakt zodat als je een donatie wilt doen je weet hoe dat kan en wat ons enorm kan helpen! Want we zijn blij met alles en alles is dan ook van harte welkom. Hieronder heb ik een paar donatie voorbeelden waar je zelf misschien nog niet aan hebt gedacht... Want een donatie hoeft niet alleen om geld te gaan. Lekkere groente is bijvoorbeeld ook al top!

Hoe kun je donaties doen?

Je kan voor ons op verschillende manieren donaties doen, denk hierbij aan:

- Wij zijn altijd enorm geholpen met bodembedekking! Doordat er veel beestjes zitten moeten we ook veel schoonmaken wat betekend: Veel bodembedekking! Als opvang gebruiken we vooral: Stro, hout/papierkorrels, zaagsel & hennepvezel.
- Voeding is ook altijd prima! Denk hierbij aan caviabrok, konijnenbrok & hooi.
- Lekkernijen (wie houdt er nu niet van gezonde snacks?). Bijvoorbeeld gedroogde kruiden, verse groente, gezonde snoepjes enz.
- Je hebt bijvoorbeeld zelf nog spullen over van je eigen (overleden) beestjes... Huisjes, flesjes, bakjes enz. zijn ook van harte welkom!

- Een gelddonatie is ook altijd fijn! Zo kunnen we ook de dierenarts enz. bekostigen. Zelfs een klein bedrag telt is voor ons een groot gebaar.

Moet ik een afspraak maken?

Als je graag wat langs wilt brengen hoef je niet perse een afspraak te maken! Je mag me natuurlijk altijd een berichtje sturen om wat af te spreken want ik vindt het leuk om je even te zien en spreken. Maar je kan een donatie ook altijd voor bij de poort zetten(groene poort rechts naast heg) of in de brievenbus gooien. Zorg ervoor dat het goed ingepakt is i.v.m. regen als je het voor de poort zet en laat anders je telefoonnummer en naam achter dan kan ik je bedanken!

Wil je een donatie doen via online bankieren? Dan kun je het overmaken via onderstaand rekeningnummer:

A.M. Hermans
NL81 RABO 0370 0966 65

Alvast super bedankt namens mij en alle beestjes!