Hieronder zie je alle leuke koppeltjes en/of groepen die in de opvang zitten te wachten op een nieuw huisje.

De meeste cavia’s zitten al samen in koppels of groepjes. Superhandig!

Zo weet je al van te voren dat ze goede vriendjes zijn.

Heb je zelf al 1 of meerdere cavia’s en wil je graag 1 cavia erbij? Dan koppel ik ze graag voor je in de opvang. Neem hierover contact met me op om te kijken wat mogelijk is.

 


Binky & Bobby
Leeftijd: 11-2023 & 05-2023
Ras: Sheltie 3-kleur & sheltie wit california
Geslachten: Beren
Gewicht:
Drinkt uit: Bak & fles
Groente gewend: Ja
Type brok: Selective
Reden afstand: Gaat op kamers, geen dieren toegestaan
In opvang vanaf: 11-03-2024

Ik wil je graag voorstellen aan Binky & Bobby! 2 hele leuke, speelse & nieuwsgierige cavia's die geen onbekende van mij zijn. Beide zijn bij mij vorig jaar geadopteerd door hun baasje maar omdat zij op kamers gaat waar geen dieren zijn toegestaan heeft ze, ze terug naar mij gebracht om weer opzoek te gaan naar een leuk & nieuw huisje. Binky & bobby zijn beste maatjes en doen alles samen, waar de een is, is de ander en andersom. Ook houden ze enorm van eten en voor wat lekkers komen ze graag bij je kijken. Verder gaan ze graag op ontdekkingstocht maar hebben wel even wat tijd en vertrouwen nodig. Ze houden ook van speelballetjes, knaaghout en laten zich heel makkelijk verzorgen qua vacht & nagels.


Gereserveerd

Vanaf 24-05-2024

Beer & Mikkie
Leeftijd: 10-11-2023 & 22-05-2023
Ras: Gladhaar zilveragouti & gladhaar zilveragouti/bont cali
Geslachten: Beren
Gewicht:
Drinkt uit: Fles
Groente gewend: Ja
Type brok: Selective & chico cavia croc
Reden afstand: Vriendje overleden
In opvang vanaf: 12-04-2024 & 22-04-2024

Alsof het zo heeft moeten zijn... Beide heren zijn in 2023 vanuit mijn opvang geadopteerd door 2 aparte gezinnen. Beide zaten met hetzelfde probleem: Ze hadden 2 cavia's waarvan 1 is overleden door ouderdom. Toen is Beer naar het ene gezin verhuisd & Mikkie naar het andere.

En toen sloeg het noodlot toe... In bijna dezelfde week zijn beide oudere beren van de koppels overleden door ouderdom waardoor Beer & Mikkie alleen kwamen te zitten. Beide gezinnen wilden stoppen met cavia's en hebben besloten (apart van elkaar) dat ze hun overgebleven cavia naar mij terugbrachten. Je merkte dat ze allebei hun vriendje misten waardoor ik deze 2 heren aan elkaar heb kunnen koppelen. En wat gaat dat goed! Ze zijn nu super dikke vriendjes en kunnen elkaar niet meer missen. Ze zijn allebei ontzettend tam, staan vooraan in de rij voor wat lekkers & zijn super nieuwschierig. Ze willen graag zien wat er allemaal gebeurd. Dus als je een heel leuk, nieuwschierig en enthousiast stel zoekt met een hart van goud en je houdt van de kleur zilver? Dan zijn deze 2 schatjes binnenkort je beste maatjes!