Hieronder zie je alle rammen die gewend zijn om buiten te wonen. In de winter houden we hier extra rekening mee i.v.m. het grote temperatuurverschil. 

Omdat konijnen van gezelschap houden is het belangrijk om ze minstens met 2 te huisvesten.

Heb je zelf al 1 of meerdere voedsters? Dan koppel ik ze graag voor je in de opvang.

Heb je nog geen konijn? Kijk dan ook eens bij de koppels die in de opvang zitten te wachten op een nieuw huisje.

Let op! 2 rammen gaat (bijna) nooit goed!

Je kan ook kijken bij de binnen rammen, met de aankomende warme temperaturen mogen ze naar buiten verhuizen.Simba
Leeftijd: 31-08-2021
Ras: Dwerg voskonijn
Formaat: Dergkonijn
Gewicht: Goed gewicht
Geslacht: Gecastreerde ram
Drinkt uit: Bak & fles
Groente gewend: Ja
Type brok: gemengde brok
Reden afstand: 2 rammen --> vechten
In opvang vanaf: 20-10-2022

Simba is zo'n ontzettend leuk, grappig, vrolijk en lief konijntje! Hij is klein van formaat met een grote persoonlijkheid, haha!
Hij is geboren uit een "oeps" nest en is overgenomen met een halfbroertje van hem door de 1ste eigenaresse. Helaas gaan 2 rammen niet samen en is er de keus gemaakt om Simba naar de opvang te brengen. Hij houdt enorm van... Alles. Ja echt, alles! Het maakt niet uit wat je hem geeft qua ruimte, speelgoed, eten enz. Hij vindt alles leuk en interessant. Hij maakt dan ook veel vreugdesprongetjes en kan zichzelf de hele dag prima vermaken. Hij is een echte alleseter en houdt ervan om op dingen te zitten/springen zodat hij op de uitkijk kan staan. Hij is zindelijk en heel lief naar mensen toe. 


Gereserveerd t/m 12-06

Muffin
Leeftijd: 01-01-2020
Ras: japanner zwart/bruin
Formaat: Normaal konijn
Gewicht:
Geslacht: Gecastreerde ram
Drinkt uit: Bak & fles
Groente gewend: Ja
Type brok: gemengde brok
Reden afstand: Vriendin overleden - geen nieuw konijn
In opvang vanaf:

Muffin is een heel lief konijntje! Hij heeft altijd buiten in de tuin gewoond met zijn vriendin waar hij het enorm naar zijn zin had. Ook mocht hij soms in huis rondlopen en zat dan graag bij je op de bank. Muffin is enorm bom proof want hij is kinderen gewend en een grotere hond waar die niet van onder de indruk was. Als je hem roept in de tuin komt hij aanrennen maar verwacht natuurlijk dan wel wat lekkers! Hij graaft niet, is wel zindelijk en ook ontzettend lief naar mens en dier. Een echte allemans vriend! Helaas is Gizmo (zijn vriendin) plots overleden in 04-2023 en hebben de baasjes besloten hem naar de opvang te brengen met veel pijn in hun hart! Want Muffin is echt niks tekort gekomen en is altijd super verzorgt geweest.


Gereserveerd t/m 12-06

Siep
Leeftijd: 7 jaar
Ras: Wit/bruin voskonijn
Formaat: Normaal konijn
Gewicht:
Geslacht: Gecastreerde ram
Drinkt uit: Bak & fles
Groente gewend: Ja
Type brok: Gemengde brok/ normale brok
Reden afstand: Vriendin overleden, geen nieuw konijn meer.
In opvang vanaf: 10-05-2023

Siep is een ontzettend leuk, rustig en knappe kerel om te zien, kijk zijn mooie vachtje! Hij is een kruising voskonijn en heeft alleen een iets langere vacht op zijn koppie wat geen verzorging nodig heeft. Hij is met 1,5 jaar oud geadopteerd uit een andere opvang waar hij zijn 1ste vriendin heeft leren kennen, helaas is deze overleden en heeft hij een nieuw vriendinnetje gekregen wat supergoed ging, deze lieverd is dan ook niet moeilijk te koppelen en houdt enorm van gezelschap! Helaas heeft hij een tijd geleden (08-2022) weer afscheid moeten nemen van zijn vriendin en willen de baasjes de cirkel doorbreken en stoppen ze dus met konijnen. Siep is een enorme fan van het buitenleven! Hij houdt van zon en de regen, is een rustig en lief konijn en houdt enorm van: wortel, witlof en zijn favoriet: paardenbloem & gras!