Op deze pagina vindt je alle koppels of groepen in de opvang die gewend zijn om binnen te wonen.
We houden hier nu extra rekening mee i.v.m. het temperatuurverschil.
In de zomer zouden ze wel (blijvend) naar buiten kunnen.


De konijnen die je hieronder allemaal ziet zitten al een lange(re) tijd samen, superhandig! Zo weet je zeker dat ze goede vriendjes zijn en hoef je dus niet meer te koppelen. Perfect voor als je zelf een koppeltje wilt adopteren.

Als je een groepje wilt maken met konijnen van onze opvang of die van jezelf (erbij) wil ik je daar graag mee helpen door middel van een koppeling. Neem hierover contact met me op om te kijken wat mogelijk is.

 


Snif & Sniffel
Leeftijden: 2 jaar & 1 jaar
Ras: Leeuwenkop grijs/wit & Hangoor wit - blauwoog
Geslachten: Gecastreerde ram & Voedster
Gewichten: 1,78 KG 1,95 KG (netjes op gewicht)
Drinken uit: Fles & Bak
Groente gewend: Ja
Type brok: Selective
Reden afstand:
In opvang vanaf: 10-10-2023

Oehhh... Zijn ze niet knap? De fotomodellen! Vooral Snif steelt graag de show zoals je ziet.
Deze 2 knapperds zijn echt niks tekort gekomen bij hun baasjes. Maar helaas merken ze dat ze te weinig tijd hebben wat de konijntjes geen goed doet. Ze begonnen zich te vervelen en dat is niet de bedoeling! Want Snif & Sniffel houden ontzettend van aandacht, spelen, spelletjes en lekker op ontdekkingsreis. Ze hebben altijd in huis gewoond in een kooi van 1,60 meter met een ren eraan vast van 2 x 1,60 meter. Helaas konden ze niet los omdat Sniffel graag knaagt. Dus hou hier rekening mee! Ze zouden ook graag buiten gaan wonen of ze moeten leren dat niet alles om te knagen is. Je hebt ook de optie om ze net zoals bij de vorige baasjes in een grote ren te huisvesten want dit vinden ze wel echt prima.

Ze zijn beide ontzettend zindelijk, zijn niet op hun gemak bij honden, dit zal geoefend moeten worden maar ze vinden elkaar gelukkig wel ontzettend leuk! Snif komt heel graag meteen bij je zitten, Sniffel heeft even wat meer tijd nodig. Maar als zij ook op haar gemak is dan komt ze echt helemaal los! Ze houdt van heel hard rondjes rennen en ook voor voerspelletjes draait ze haar pootje niet om. We zoeken dus iemand die lekker met ze bezig kan zijn en ze de aandacht kan geven die ze verdienen.