Op deze pagina vindt je alle koppels of groepen in de opvang die gewend zijn om binnen te wonen.
We houden hier nu extra rekening mee i.v.m. het temperatuurverschil.
In de zomer zouden ze wel (blijvend) naar buiten kunnen.


De konijnen die je hieronder allemaal ziet zitten al een lange(re) tijd samen, superhandig! Zo weet je zeker dat ze goede vriendjes zijn en hoef je dus niet meer te koppelen. Perfect voor als je zelf een koppeltje wilt adopteren.

Als je een groepje wilt maken met konijnen van onze opvang of die van jezelf (erbij) wil ik je daar graag mee helpen door middel van een koppeling. Neem hierover contact met me op om te kijken wat mogelijk is.

 Pierre & Moïs
Leeftijd: 01-2017 & 01-2017
Ras: Hollander wit/bruin & japanner bruin/zwart
Geslacht: Gecastreerde ram & voedster
Gewichten: KG
Drinkt uit: Bak & fles
Groente gewend: Ja
Type brok: Gemengde brok
Reden afstand: Te weinig tijd i.v.m. werk
In opvang vanaf: 24-02-2024

Dit zijn Pierre & Mois, een superleuk en knap koppeltje dat al hun hele leven samen woont! Deze 2 lieverds zijn voor mij geen onbekenden want ze komen al een aantal jaren over de vloer als logeetjes! Het is altijd gezellig als hun er zijn want deze 2 zijn hartstikke lief, nieuwschierig en tam. Helaas hebben de baasjes nu de keuze moeten maken om opzoek te gaan naar een nieuw huisje d.m.v. promoties op het werk hebben ze te weinig tijd voor ze waardoor ze niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Ze hebben altijd in een dubbele binnen kooi gewoond met een ren eraan vast, hier konden ze lekker in rondrennen en de wereld ontdekken want daar zijn deze 2 erg goed in! Alles is interessant en leuk, alsof je 2 kleine kinds in huis hebt maar dan met minder rotzooi, haha! Want ze zijn beide super zindelijk en doen al hun behoeftes op een wc. Verder zijn ze makkelijk met eten, doen ze alles voor eten en ze vinden het superleuk om met dingen te kunnen gooien zoals balletjes en stokjes.