Hoi! Ik wil mezelf graag aan je voorstellen zodat je weet wie het gezicht achter de opvang "Het Zoekende Keuteltje" is. Mijn naam is Aniek Hermans en ben geboren op 19-01-1996. Ik ben geboren en getogen in Merkelbeek waar ik al mijn passies en hobby's aan huis heb. Dierenliefde heb ik al vanaf dat ik heel erg jong ben en dat is (gelukkig) nooit meer weggegaan!


Seppie

Waar ik vooral van kan genieten is mijn allerliefste hond Seppa, ik heb haar overgenomen omdat er niet goed mee werd omgegaan, herders zijn erg gevoelig en zij was qua karakter en gedrag niet in evenwicht. Gelukkig is dit na heel veel tijd, geduld en liefde goed gekomen en is ze mijn beste vriendinnetje! Daarnaast heb ik ook een eigen Pony Zarah, een lieve, leuke & eigenwijze haflinger kruising die ik vanaf 6 maanden oud heb gekregen. Na 6 jaar weg te zijn geweest heb ik haar gelukkig terug kunnen kopen op 25-07-2023! Ze is nu 20 jaar maar ik hoop nog heél veel leuke ritjes met haar te mogen maken.

Zarah


En dan hoor ik je al denken... Maar je hebt toch een eigen cavia & konijnen opvang? Dan MOET je toch ook eigen beestjes hebben? Ja hoor dat klopt! Er is door de jaren heen van alles blijven plakken en in de tussen tijd hebben we een hele leuke groep cavia's (we zijn begonnen met 2 en nu wonen er rond de 20 (oepsie)) en ik heb natuurlijk 2 hele lieve konijntjes! Franse hangoordame Cupcake Glitter en onze schattige kleine NHD Ollie. We hebben dus door de jaren heen onze ren flink uitgebreid en zijn er dus ook steeds meer nachthokken bijgekomen. Maar het is zo'n ontzettend leuke groep dat ik ze niet meer kan missen!

Ollie & Cupcake Glitter

Onze hele cavia familie (1 castraat & de rest zeugjes)


Voor de rest heb hou ik enorm van fotograferen wat goed uitkomt voor alle knapperds in de opvang! Zo kan ik ze allemaal op de foto te zetten, daarnaast heb ik een mooie kamerplantencollectie waar ik trots op ben en heb ik de leukste vriend (en tevens beste vrijwilliger, haha) van de hele wereld! Op 15-02-2023 hebben we samen een huis in Koningsbosch mogen kopen waar we al onze uurtjes insteken om het van het huis ons thuis te gaan maken. Hier gaat later ook de opvang naar verhuizen maar dat duurt zeker tot begin 2025, tot die tijd blijven we lekker in Merkelbeek.

Ook 1 van mijn grootste liefdes, de hond van mam, Moira een Tervurense herder.

Mijn knappe vriend Luuk

Leren kennen bij het tuincentrum waar ik in 2017 ben begonnen