Als opvang vragen wij vergoedingen voor het adopteren van cavia's en/of konijnen bij ons. Dit doen wij omdat we graag willen dat de beestjes goed terecht komen (daarom doe ik ook een screening van te voren) en iemand dus niet "zomaar" een diertje aanschaft. Daarnaast maakt de opvang ook kosten die we op deze manier een beetje gelijk kunnen spelen om zo alle beestjes te kunnen blijven helpen.

Bij een adoptie in mijn opvang zit vooral veel aandacht en tijd voor jou en je diertje(e)! Dit betekend dat ik graag alle tijd ervoor neem om je alles uit te leggen over de verzorging, huisvesting, voeding en andere vragen die je hebt zodat je er helemaal klaar voor bent. Ook wil ik graag alle tijd besteden voor een goede (eventuele) koppeling als dit nodig is, op deze manier weten we zeker dat we een leuke match vinden. Een adoptie in mijn opvang is dus zoveel meer dan alleen een beestje uitkiezen, het gaat om een goed gevoel, een goede match en vooral veel vertrouwen.


Voedster

€45,00

Voedster- Reus

€55,00


Gecastreerde ram

€85,00

Gecastreerde ram - Reus

Op aanvraag

Alle rammen worden door de opvang gecastreerd.
Hou er rekening mee dat een ram zelf laten castreren al €80,00 kan kosten.


Adoptie vergoeding koppel konijnen

€115,00

* Een normaal koppel beschouwen wij als 1 gecastreerde ram & 1 voedster

De adoptie van een koppel beschouwen wij als een bestaand koppel.
Wil je zelf een koppel samenstellen uit de opvang? Dan betaal je de vergoeding voor een losse voedster en gecastreerde ram.
Is er een trio of meerdere konijnen als groep ter adoptie? Dan kun je het beste een berichtje sturen voor meer informatie.


Adoptie vergoeding zeug

€25,00


Adoptie vergoeding beer

€25,00


Reserveringskosten

Reserveringskosten worden geteld als: Per dag, per dier

€1,50


Adopteer een reiskoffer voor €10,00!

Wil je cavia's of konijnen bij ons adopteren maar heb je niks om ze in te vervoeren?
Koop dan een (katten)reiskoffer bij ons voor maar €10,00. Op deze manier kun jij je lieverds veilig vervoeren en steun je onze opvang in alle kosten die we maken.

Wil je liever gewoon zo een reiskoffer komen adopteren? Stuur me gerust even een berichtje.

* Foto is een voorbeeld, we hebben verschillende types en kleuren