Op deze pagina vindt je alle koppels of groepen in de opvang die gewend zijn om binnen te wonen.
We houden hier nu extra rekening mee i.v.m. het temperatuurverschil.
In de zomer zouden ze wel (blijvend) naar buiten kunnen.


De konijnen die je hieronder allemaal ziet zitten al een lange(re) tijd samen, superhandig! Zo weet je zeker dat ze goede vriendjes zijn en hoef je dus niet meer te koppelen. Perfect voor als je zelf een koppeltje wilt adopteren.

Als je een groepje wilt maken met konijnen van onze opvang of die van jezelf (erbij) wil ik je daar graag mee helpen door middel van een koppeling. Neem hierover contact met me op om te kijken wat mogelijk is.

 


Gereserveerd

Bumper & Bobbi
Leeftijden: 30-03-2018
Ras: NHD lichtgrijs & NHD donkergrijs
Formaat: Dwerg hangoor
Geslachten: Gecastreerde ram & voedster
Gewichten:
Drinken uit: Fles & Bak
Groente gewend: Nee
Type brok: Normale & gemengde brok
In opvang vanaf: 21-10-2022

Bumper & Bobbi zijn een ontzettend lief, leuk en zachtaardig stel zoals je van hangoren kan verwachten. Ze zijn enorm meegaand, vinden alles prima en ook zijn ze erg nieuwschierig! Door te weinig tijd & een verhuizing hebben de baasjes besloten afstand te doen, ze kregen niet meer de aandacht die ze verdienden. Ze hebben dan ook vanaf dat ze 8 weekjes waren altijd samen geleefd en zijn onafscheidelijk. Ze hebben de laatste tijd in de garage gewoond maar kunnen ook binnen in huis leven. De eigenaresse gaf aan dat ze buiten maar ook binnen kunnen wonen. Verder zijn ze erg lief, houden ze van kartonnen dozen en ook een zandbak vinden ze geweldig!