Naast het opvangen van cavia's en konijnen bied ik ook andere diensten aan om je te helpen.
Kijk hieronder voor een korte uitleg en op de andere pagina's voor de gehele informatie.


Vakantie opvang

Ga je lekker op vakantie of een weekend weg maar heb je niemand die op je beestjes kan letten? Ik zorg dan graag voor jou beestjes in mijn opvang! In de vakantie opvang zijn er dan ook veel verschillende opties om gebruik te maken van verschillende huisvesting, voeding, verzorging enz. En natuurlijk krijg je leuke foto's en filmpjes gestuurd als jij heerlijk op vakantie bent.

Klik hieronder voor meer informatie:

Koppelservice

Ook biedt ik koppelservice aan, dit houdt in:
Je hebt al cavia's en/of konijnen die ineens niet meer samen gaan, je hebt een nieuw vriendje gehaald die je niet durft samen te zetten met je eigen dier of je wilt graag een diertje uit mijn opvang de kans geven bij jou te komen wonen maar geeft ze graag meer tijd.

Omdat ik ervaringsdeskundige ben op het gebied van gedrag en koppelen help ik je graag! Op afspraak kun je ze dan brengen zodat ze een paar dagen (dit ligt geheel aan de koppeling) in de opvang blijven. Stap voor stap ga ik jouw dieren (opnieuw) koppelen voor een geslaagde match. Uiteraard hou ik je op de hoogte door foto's, filmpjes en berichtjes met uitleg te sturen.

 

Klik hieronder voor meer informatie:

Vacht & Nagel verzorging

Heb je een cavia of konijn die erg in de klit zit of vies is? Ook hierbij kan ik je helpen. Ook voor lange nagels kan je me altijd een berichtje sturen om langs te komen. Op het gebied van vachtverzorging heb ik een breed aanbod: Wassen, knippen, scheren of kammen alles is mogelijk en de verzorging passen we aan op jou diertje.

 

Klik hieronder voor meer informatie: