Op deze pagina vindt je alle koppels of groepen in de opvang die gewend zijn om buiten te wonen.
We houden hier nu extra rekening mee i.v.m. het temperatuurverschil.

De konijnen die je hieronder allemaal ziet zitten al een lange(re) tijd samen, superhandig! Zo weet je zeker dat ze goede vriendjes zijn en hoef je dus niet meer te koppelen. Perfect voor als je zelf een koppeltje wilt adopteren.

Als je een groepje wilt maken met konijnen van onze opvang of die van jezelf (erbij) wil ik je daar graag mee helpen door middel van een koppeling. Neem hierover contact met me op om te kijken wat mogelijk is.


Billy & Lilly
Leeftijden: 2018 & 07-2019
Ras: Hangoor wit/grijs & Hangoor voskonijn bruin/wit
Formaat: Normale konijnen
Geslachten: Gecastreerde ram & voedster
Gewichten: 2,63 kg (woog vroeger 6 kg?!) & 2,42 kg
Drinken uit: Bak
Groente gewend: Ja
Type brok: Selective
In opvang vanaf: 17-10-2022

Deze 2 knapperds zitten vanaf 07-2021 samen en zijn echt de perfecte match! Bij hun koppeling was het liefde op het eerste gezicht en zijn onafscheidelijk.  De eigenaren hebben Lilly al vanaf kleins af aan en Billy hebben ze uit een andere opvang eraan gekoppeld. Hij heeft daar 1 jaar gezeten en woog 6 KG toen hij werd geadopteerd... Na heel veel door de tuin rennen (de hele dag), weinig brok en veel hooi is hij al heel veel afgevallen en zit hij lekker in zijn vel. Beide zijn echt ontzettend lief en komen graag om geaaid te worden. Ze zijn kinderen gewend, vinden graven in een zandbak helemaal geweldig en zijn makkelijke eters. Helaas door te weinig tijd zitten ze nu bij mij waar we opzoek zijn naar een supergoed huisje waar ze weer de hele dag lekker rond rondrennen.


Lady & guus
Leeftijden: 03-2021
Ras: Rex wit/bruin & Rex wildkleur/wit
Formaat: Normaal formaat
Geslachten: Gecastreerde rammen & voedster
Gewichten:
Drinken uit: Fles & Bak
Groente gewend: Ja
Type brok: Normale & gemengde brok
In opvang vanaf: 19-10-2022

Als je mij vraagt welk ras ik leuk vindt? Dan zijn het toch echt rex konijnen! En niet alleen om hun supermooie, zacht & glanzende vachtje... Ze zijn ook nog eens enorm lief! Deze 2 lieverds zijn echt maatjes en liggen dan ook altijd samen. Ze zijn heel gemakkelijk in de omgang en gaan graag op avontuur, nieuwschierigheid op en top! Ze hebben altijd buiten gewoond in een voliére (zonder vogels) en mochten voor de rest los in de tuin hupsen. Ze houden van tunnels, knagen graag op takken en zijn kleine honden gewend.


Gereserveerd

Bumper & Bobbi
Leeftijden: 30-03-2018
Ras: NHD lichtgrijs & NHD donkergrijs
Formaat: Dwerg hangoor
Geslachten: Gecastreerde ram & voedster
Gewichten:
Drinken uit: Fles & Bak
Groente gewend: Nee
Type brok: Normale & gemengde brok
In opvang vanaf: 21-10-2022

Bumper & Bobbi zijn een ontzettend lief, leuk en zachtaardig stel zoals je van hangoren kan verwachten. Ze zijn enorm meegaand, vinden alles prima en ook zijn ze erg nieuwschierig! Door te weinig tijd & een verhuizing hebben de baasjes besloten afstand te doen, ze kregen niet meer de aandacht die ze verdienden. Ze hebben dan ook vanaf dat ze 8 weekjes waren altijd samen geleefd en zijn onafscheidelijk. Ze hebben de laatste tijd in de garage gewoond maar kunnen ook binnen in huis leven. De eigenaresse gaf aan dat ze buiten maar ook binnen kunnen wonen. Verder zijn ze erg lief, houden ze van kartonnen dozen en ook een zandbak vinden ze geweldig!


Jet & Joep
Leeftijden: 2020
Ras: Franse hangoor wit/zwart & NHD grijs
Formaat: Groot & normaal
Geslachten: Gecastreerde voedster & gecastreerde ran
Gewichten: Jet past niet op de weegschaal... haha!
Drinken uit: Fles & Bak
Groente gewend: Nee --> opbouwend
Type brok: Normale & gemengde brok
In opvang vanaf: 24-10-2022

Oh wat jammer! Deze schatjes waren vrijwel meteen gereserveerd maar na bijna 2 weken hebben de mensen afgezegd... Geen idee waarom het begon mij ook allemaal een beetje vreemd te worden. Dus we zijn opzoek naar een nieuw superleuk & gaaf huisje voor deze 2 lieverds! Zoek je nou echt hele leuke, lieve en makkelijke konijnen dan zijn Jet & joep misschien wel wat voor jou! Ik kan altijd wel om ze lachen omdat ze zo lief zijn en echt tot leven beginnen te komen. Beide waren wel wat te dik toen ze naar de opvang kwamen maar ze staan nu op een strikt dieet waardoor Jet al wat is afgevallen en ook hun vacht er al goed uitziet. Begrijp me niet verkeerd want ze hebben het enorm goed gehad bij de vorige baasjes! Ze hebben daar altijd door de tuin los mogen lopen waarvan ze echt kunnen genieten. Deze 2 zijn dan ook onafscheidelijk en gaan altijd samen op pad, ze worden ook heel erg graag geaaid en jet laat zich zelfs makkelijk optillen. Hou er wel rekening mee dat Jet wat groter van formaat is en dus echt wel wat meer ruimte nodig heeft en dus ook een nachthok wat aan haar maat voldoet! Een 2 verdieping hok gaat het dus niet worden, een honden of kippenhok zou wel kunnen.