Afstand doen

Als eerste wil ik zeggen dat ik het erg knap vindt dat je de keuze kan maken die het beste is voor jouw dier(en). Het is dan ook geen gemakkelijke keus maar ik wil je hierbij graag helpen om een goed plekje voor ze te vinden.

 

Contact vinden wij dan ook het allerbelangrijkste, niet alleen van te voren om alles te bespreken en uit te leggen. Ook als jou beestje(s) al bij mij in de opvang zitten of als ze herplaatst zijn houden we je graag op de hoogte. 

In de opvang hebben we een speciaal formulier waar we alles zo uitgebreid mogelijk noteren. Denk hierbij aan:
- Naam, leeftijd & geslacht
- Overige informatie: ingeënt, gecastreerd of gesteriliseerd
- Karakter, binnen/buiten gewend, drinken ze uit een flesje of bakje enz.
- Contactgegevens eigenaar (niet verplicht maar wel handig voor ons).

Deze informatie is voor ons erg om een zo goed mogelijk en bijpassend nieuw huisje voor ze te kunnen vinden. Het is vanzelfsprekend dat je dieren niet meteen ter adoptie komen. We laten ze eerst even wennen zodat wij ze kunnen observeren. We kijken dan naar het karakter, of ze goed eten, drinken en geen afwijkend gedrag vertonen. Wij zijn dan ook zo eerlijk mogelijk naar de nieuwe eigenaren dus ik hoop dat jullie dat ook voor ons zijn. Ik vindt het niet erg als er bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden maar laat dit  asjeblieft wel van te voren weten zodat we teleurstellingen kunnen voorkomen.

Afstandskosten per konijn/cavia € 12,50

Als je nog voer, hooi, bodembedekking enz. over hebt is dat altijd van harte welkom in de opvang!