Hieronder zie je alle voedsters die zitten te wachten op een nieuw huisje.

Omdat konijnen van gezelschap houden is het belangrijk om ze minstens met 2 te huisvesten.

Heb je zelf al 1 of meerdere konijnen? Dan koppel ik ze graag voor je in de opvang.

Heb je nog geen konijn? Kijk dan ook eens bij de koppels die in de opvang zitten te wachten op een nieuw huisje.

Zelf raad ik altijd 1 gecastreerde ram met 1 of meerdere voedsters aan.


Naam: Louise
Leeftijd: 3 jaar
Geslacht: Voedster
Ras:  Japanner bruin/zwart

In opvang vanaf: 28-05-2022

- Buiten gewoond
- Groente gewend
- Beetje fruit gewend
- Drinkt uit fles en bak
- Alleen gezeten
- Eet Sience Selective brok

Louise is een leuke dame met karakter, ze wilt graag laten zien dat ze er is en houdt dan ook enorm van gezelschap. Ze komt graag uit zichzelf bij je zitten op de tuinbank en huppelt voor de rest van de dag lekker rond. Helaas doordat haar baasje kleiner gaat wonen kan ze niet mee omdat ze echt een buitenkonijn is. Hier is ze dan ook het beste op haar plek Oppakken vindt ze niet leuk maar als ze genoeg ruimte heeft en veel dingen te doen heeft is ze een heerlijk makkelijk konijn.


Naam: Liz
Leeftijd: 11-02-2022
Geslacht: Voedster
Ras:  Bruin/wit normaal konijn

In opvang geboren

- Buiten & binnen gewoond
- Groente gewend
- Drinkt uit fles en bak
- Eet alle soorten brok

Deze lieverd is bij ons geboren doordat haar moeder hier in vakantie opvang zat. Helaas zijn ze nooit meer opgehaald en ben ik opzoek naar een leuk en nieuw huisje wat ze allemaal wel verdienen (haar broertjes zoeken ook nog een leuk plekje). Doordat ze hier geboren is hebben we haar goed tam gemaakt en is ze veel gewend. Ze is een makkelijke eter en is rustig van karakter.


Naam: Mika
Leeftijd: 2 jaar
Geslacht: Voedster
Ras:  Hollander bruin/wit

In opvang vanaf: 16-06-2022

- Binnen gewoond
- Groente gewend
- Drinkt uit fles en bak
- Eet alle soorten brok

Deze lieve dame zoekt helaas een nieuw huisje doordat haar baasje ongeneselijk ziek is. Ze heeft altijd samen gewoond met haar vriendje maar helaas is die 4 maanden geleden overleden. Ze hebben altijd binnen in huis gewoond in een ren maar mochten ook los lopen. Ze is honden gewend en vriendelijk van karakter. Ze moet wel rustig aan alles wennen maar als je haar de tijd geeft komt dat goed. Ze zou ook een buitenkonijn kunnen zien, hier zal ze het zeker naar haar zin hebben.


Naam: Soof
Leeftijd: 01-11-2018
Geslacht: Voedster
Ras:  Voskonijn bruin/zwart/wit

In opvang vanaf: 27-06-2022

- Binnen gewoond (is een beter buitenkonijn)
- Drinkt uit fles en bak
- Eet Selective

Soof is in 12-2020 overgenomen bij mensen waar ze altijd alleen heeft gezeten en niet op haar plek was. Ze heeft daar altijd in een hok gewoond vond dit helemaal niet zo leuk... (welk konijn wel?). Ik zoek dan ook een huisje waar ze een lief vriendje krijgt waar ze lekker kan gaan rondrennen en kan genieten van haar konijnenleventje! Ze heeft voordat ze bij ons kwam altijd binnen gewoond maar daar is ze niet geschikt voor omdat ze graag aan dingen knaagt en rondrent. Ze houdt van speeltjes, knaaghout en een zandbak zal ze helemaal geweldig vinden! Zolang deze dame haar ding kan doen is ze super gelukkig.


Naam: Snuffie
Leeftijd: 03-2020
Geslacht: Voedster
Ras: Klein konijn bruin

In opvang vanaf: 25-06-2022

- Buiten gewoond
- Drinkt uit fles en bak
- Groente gewend
- Fruit gewend
- Eet gemengde brok

Snuffie is een hele lieve, makkelijke en vriendelijke dame die graag buiten woont. Ze is dan ook niet anders gewend... Ze is bij ons terecht gekomen doordat haar vriendje is overleden en ze dus alleen zit wat ze niet leuk vindt. Ze is honden gewend (maatje XXL), kinderen vindt ze ook prima en vindt graven ook geweldig! Ze is dan ook een echt buitenkonijntje die altijd buiten heeft gewoond in een grote ren met nachthok eraan vast. Qua eten is ze niet lastig en ook verder in de omgang is ze heel gemoedelijk.