Deze pagina is speciaal voor alle jonge dieren die wij vaak  in de opvang krijgen. Denk hierbij aan cavia's of konijnen die net het nest hebben mogen verlaten of mama's die in onze opvang bevallen. Ook deze dieren vangen wij met alle liefde op en geven we die extra zorg die ze zo hard nodig hebben.

We willen hier extra aandacht aan besteden om ook deze diertjes een fijn plekje te kunnen geven. De beestjes op deze pagina mogen dan misschien nog niet herplaatst worden maar zijn wel al te reserveren.

Wat zijn de voordelen?

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een jong konijn of cavia uit de dierenwinkel te halen maar je hebt zeker weten meer plezier aan een beestje uit de opvang! Waarom? Dat leg ik je graag uit:

- Al onze baby's worden pas herplaatst met de juiste leeftijd (cavia met 4 weken, konijn met 8 weken). 
   Je hebt dan veel minder kans op stress, diarree, gasbuikjes enz.
- Wij zorgen er dan ook voor dat ze van te voren even niet meer bij mama zitten, zo kunnen we zien hoe goed ze het zelfstandig doen.
- Als ze in de opvang worden geboren maken wij ze al helemaal tam voor je zodat ze aan alles gewend zijn, dit is leuker voor jou maar ook voor je nieuwe diertje! Zo heeft hij/zij veel minder stress en is dus al veel gewend.
- Bij ons in de opvang krijgen ze een goede start, dit begint al bij de zeug of voedster die drachtig is. Denk hierbij aan:
Juiste voeding, veel rust, een schoon hok en voor de konijnen extra veel nestmateriaal & goede controles.
- We geven je graag alle juiste informatie, we geven je formulieren mee, leggen je alles uit en je mag altijd met ons contact opnemen als je vragen hebt, daarbij krijg je van ons overgangsvoer mee voor thuis.
- Als je een jong konijn/cavia bij ons reserveert is deze ook echt voor jou! Je hebt dan genoeg tijd van te voren om de gehele huisvesting op orde te maken zodat ze zich meteen welkom voelen.
- We geven je tussendoor updates, we sturen je graag foto's en filmpjes.


Geboren op: 28-07-2021

Mogen herplaatst vanaf: 25-08-2021

Van links naar rechts:

Zwart/creme gladhaar - beer - Gereserveerd

Creme/wit coronet gladhaar - beer - Gereserveerd

Zilveragouti gladhaar - zeug - Gereserveerd

Creme/agouti gladhaar - beer - Gereserveerd