Hieronder zie je alle koppels/groepen die zitten te wachten op een nieuw huisje.

Deze konijnen zitten al samen, superhandig! Zo weet je al van te voren dat het goede vriendjes zijn.

Als je een groepje wilt maken met konijnen van onze opvang of die van jezelf (erbij) wil ik je daar graag mee helpen door middel van een koppeling. Neem hierover contact met me op om te kijken wat mogelijk is.

 Naam: Bollie & wollie
Leeftijd: 4 jaar
Geslacht: Gecastreerde ram & voedster
Ras:  Dwerg konijn blauw & hangoor bruin/wit

In opvang vanaf: 15-01-2022

- Buiten gewend
- Drinken uit fles & bak
- Alle groente gewend 

Deze 2 schatjes zijn een heel leuk koppeltje! Zo verschillend maar ook zo hetzelfde! De vorige eigenaren hebben ze gered omdat iemand ze wilden uitzetten in het wild en ze dus bij iemand anders heeft gedropt (hoe sneu?!) In ieder geval hebben hun ze met open arme ontvangen en hebben ze bij hun lieve baasjes altijd buiten (nachthok +ren) gewoond met 2 kippetjes. Helaas ging deze relatie niet zo goed en hebben ze ervoor gekozen om ze naar de opvang te brengen voor een nieuw huisje. Want nu had natuurlijk niemand rust... Verder zijn ze heel erg lief met & voor elkaar maar doen wel graag hun eigen ding. Ze zijn wel tam en niet bang voor mensen.

Op 21-04-2022 heeft Wollie een operatie gehad aan zijn voortanden, deze zijn allemaal verwijdert omdat ze steeds afbraken en hier echt last van had. De operatie is goed gegaan en hij hersteld goed. Zonder tandjes kan hij prima verder leven en eten alleen hou er rekening mee dat groentes klein gesneden moeten worden. Voor de rest hoef je niks aan te passen en is hij net zo lief als eerst.