Herplaatsing

Cavia's Prijs
Beer (man) € 25.00
Zeug (vrouw) € 25.00
Castraat/gesteriliseerd € 30.50
Konijnen Prijs
Ram (man) € 30.00
Voedster (vrouw) € 30.00
Gecastreerd/gesteriliseerd € 40.00
Grote rassen (franse hangoor, duitse reus enz.) € 37.50

* Kan je niet meteen je nieuwe diertje meenemen?

Dan vragen wij €2,00 per dag, per 1 á 2 dieren reserveringskosten per dag. 
Voor meer dieren komt er €2,00 per dag bij.

* Pinnen is mogelijk, er zijn dan transactiekosten aan verbonden.

Koppelservice Voor cavia's en/of konijnen uit de opvang is dit geheel gratis. Dit duurt ongeveer 1 uur. Heb je eigen konijnen/cavia's die niet uit onze opvang komen? Dan hebben we een speciale koppelservice.

Een nieuw vriendje opvangen

Op onze site kun je zien welke dieren er bij ons in de opvang zitten. Deze proberen we dan ook zo goed mogelijk up to date te houden (op de hoofdpagina staat de datum wanneer hij voor het laatst is bijgewerkt). Het kan dus voorkomen dat sommige dieren dus nog niet op de site staan of al gereserveerd zijn.

 

Op onze site kun je alle basisinformatie vinden van de dieren, zo kun je zien welke leukerd bij jou of je diertje past. Heb je interesse in 1 van de dieren mag je me altijd een berichtje sturen, dan kan ik hem/haar al op gereserveerd (let op; reserveringskosten) zetten speciaal voor jou.

Als je meer informatie wilt mag je me altijd een berichtje sturen, zoals hierboven al beschreven staat hebben wij voor ieder dier een compleet ingevuld formulier met alle overige informatie erop. Ik help je dan ook graag met een juiste match te vinden.

Alles gaat bij ons op afspraak, als je een koppeling wilt duurt dit ongeveer 1 uurtje. In deze tijd leg ik je uit waar je op moet letten bij de koppeling en hoe je thuis verder kunt gaan. Als de koppeling goed gaat mogen ze mee naar huis en krijg je een formulier met alle informatie over je nieuwe vriendje(s) mee.

Wil je graag toch nog iets weten als je thuis bent? Ook dan mag je me altijd een berichtje sturen. Als je even niet weet hoe verder te koppelen thuis ontvang ik graag filmpjes en geen tekst! Ik moet het gedrag van de dieren kunnen lezen om de situatie in te kunnen schatten.

Ook als de koppeling thuis helemaal prima verloopt ontvangen we graag leuke foto's en filmpjes. Want zeg eerlijk... een geslaagde koppeling, daar word iedereen toch vrolijk van?